Een ogenblik geduld aub...

 

De clowns worden geladen...

Inloggen op uw account (clowns):

Emailadres:
Wachtwoord:

Gratis registeren als clown? Klik hier.
Wachtwoord vergeten? Klik hier.

Uw instellingen:

Clowns uit Limburg

SELECTEER JOUW REGIO:

Klik op jouw regio om clowns te vinden die in jouw buurt komen optreden.

Groningen Friesland Drenthe Overijssel Flevoland Gelderland Noord-Holland Utrecht Limburg Noord-Brabant Zuid-Holland Zeeland

 

Heel Nederland selecteren

Hallo! U bent hier wellicht beland omdat u op zoek bent naar een geschikte clown voor uw (kinder)feest of evenement?

Vrolijk jou feestje op!

Op deze site kan u gemakkelijk per soort en regio op zoek gaan naar een animator dichtbij huis! Op die manier bespaar je alvast op vervoerskosten.
Selecteer links uw regio en start onmiddellijk met uw zoektocht naar een geschikte animator! Hier vindt u gegarandeerd datgene wat u zoekt.

Wilt u sneller te werk gaan en direct een clown huren? Vraag dan onmiddellijk een vrijblijvende offerte aan en vergelijk tot 5 offertes.

Gratis tot 5 VRIJBLIJVENDE clownoffertes!

Uitleg over de verschillende clown animaties:

 

Ballonnen:
Een zeer leuk randanimatie voor de kinderen: een clown komt langs en maakt voor ieder kind een mooie ballonfiguur. Dit kunnen zowel kleine als zeer grote figuren zijn.

 

 

Circus:
Bij deze animatie moeten we meer denken richting jongleren en andere acrobatische stunts, zoals je vaak in een circus ziet. Denk bijvoorbeeld ook aan eenwielen, diablo,...

 

 

Goochelen:
Goochelshows zijn absoluut de van de kinderen! Een magische show, maar dan in combinatie met een goede portie humor en gekke verrassingen. Wil u een echte clown huren? Bezoek dan deze categorie! TOP!

 

 

Kindershow:
Een show met veel meer zaken dan alleen maar gek gedoe! Zo kan een kindershow bijvoorbeeld gecombineerd zijn met zang, dans, spelletjes,... Met andere woorden: vele aspecten in 1 show!

 

 

Grime:
Een zeer geliefde randanimatie waarbij de kinderen worden omgetoverd tot hun eigen wens! Laat de gezichtjes van de kinderen grimeren, om een extra leuke sfeer te bekomen.

 

 

 

 

Waardering:

Bezoekers geven onze diensten een waardering van 8 op 10.
Deze score is gebaseerd op 4 recensies.


Lees recensies

 

Volg ons op Social Media:

Volg ons op Facebook! Volg ons op Twitter!