Terug naar de startpagina?

Ballonnenclown


 

Ballonnen clown Willy

Ballonnen clown Willy

Clown Willy Entertainent. Een greep uit onze diensten. - Ballonnen clown v.a. 125 - Kindercircus 135 - Springkussen verhuur v.a.50 - Popcorn of suikerspin 75 Ook voor een totaal pakket bij u bij ons aan het juiste adres

 

Telefoon: 0495 840127
Email: info@clownwilly.nl
Website: http://www.clownwilly.nl

Ballonnenclown Dylan

Ballonnenclown Dylan

Ballonnenclown Dylan zit al 16 jaar in het vak. Hierdoor kan hij zich aanpassen naar elke wens van de klant.

 

Email: fkapinga@msn.com
Website: http://ballonnetje.com

Clown Dito

Clown Dito

Bij Van Soest Events & Entertainment boekt u de leukste clowns. Voor de kleinste bezoeker maakt hij de leukste balloncreaties en willen papa om mama en nou stiekem ook een dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Telefoon: 0646038262
Email: info@vansoestentertainment.nl
Website: http://www.vansoestentertainment.nl

Clown Erico

Clown Erico

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een rode neus meer moet zijn om clown te zijn. kijk op pallasso.nl ...plezier gegarandeerd!

 

Telefoon: 0622428217
Email: info@pallasso.nl
Website: http://www.pallasso.nl

clown flapje

clown flapje

Clown Nodig! Of Ballon-Artiest Shows voor groot en klein, dan mag uw bij Clown flapje zijn!

 

Telefoon: 0621628605
Email: m2waard@hetnet.nl
Website: http://www.clownflapje.nl

Clown Juju

Clown Juju

Clown Juju maakt van elke viering een compleet feest! - Goochelen - Schminken - Ballonfiguren - Mini Disco - Glitter Tattoos

 

Telefoon: 06-14327770
Email: clownjuju@hotmail.nl
Website: http://www.clownjuju.nl

Clown Knup

Clown Knup

Clown Knup is een echte kindervriend die met zijn ballonfiguren nooit teleurstelt. Clown Knup maakt ballonnen voor jong en oud. Zoekt een veelzijdige artiest voor uw feestje of evenement, zoek niet verder.

 

Email: clownknup@gmail.com
Website: http://clown-knup.nl

Clown Noni

Clown Noni

De populaire clown die onder andere te zien is bij de VPRO weet met zijn snelle grappen, boost aan energie, flitsende trucs en spetterende meezingers een interactieve show te geven voor jong en oud! Tijdens een uur durende show worden kinderen en ouders geboeid, verrast en vermaakt en de tijd zal voorbijvliegen als u samen met de kinderen staat te swingen en te springen! Aan het eind van deze interactieve show, volgt nog een ballonnen act en krijgen de kinderen een prachtig ballonfiguur mee!

 

Telefoon: 06 1111 5 111
Email: info@clownnoni.nl
Website: http://www.clownnoni.nl

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé uit Maastricht is een veelzijdige clown met veel ervaring. Hij staat graag op een groot podium maar werkt ook als ziekenhuisclown een op een met de kids. Hij kan goochelen, ballonfiguren maken, buikspreken, zingen, dansen en veel meer.

 

Telefoon: 0641200710
Email: pipo-pe@home.nl
Website: http://www.pipo-pe.nl

Clown Zassie

Clown Zassie

Op zoek naar echt leuk kindervermaak? Zoek niet verder! Clown Zassie is dé specialist voor kinderanimatie. Kindershows, ballonartiesten, steltlopers, looppoppen, schminken, knutselen en meer: het kan bij Clown Zassie, de enige echte clown uit Dordrecht.

 

Telefoon: 078-7850467
Email: info@clownzassie.nl
Website: http://www.clownzassie.nl

Flapipo/Abatcho

Flapipo/Abatcho

Clown Flapipo Alle kinderen mogen meezingen en dansen omdat hij er steeds weer een feestje van maakt. Een clown als uit een kinderboekje. Met muziek en zang, goochel- en circustrucs, ballonnen en natuurlijk clownsgrappen. (ook als ballonclown te boeken)

 

Email: info@flapipo.nl
Website: http://www.clownflapipo.nl

Hoky Poky

Hoky Poky

Met clown Hoky Poky is het altijd feest! Door zijn jarenlange ervaring als kinderentertainer is Hoky Poky een veelgevraagde artiest op kinderfeesten. Van grote tot kleine partij, van verjaardagsfeestje tot in de schouwburg: overal is Hoky Poky inzetbaar

 

Telefoon: 020 6419609
Email: j.wilhelmis@ziggo.nl
Website: http://www.hokypoky.nl

Magic Mark

Magic Mark

Magic Mark kun je voor 1 uur of 1,5 uur inhuren, evt. ook langer. Als clown Truukie, Piraat Vissegraat of Prins Heerlijk kom ik op je feest met leuke trucjes, spelletjes, liedjes en natuurlijk een heeeeeeleboel ballonnen voor de leukste figuren!!

 

Telefoon: 06 47 15 01 98
Email: marcvesseur@gmail.com
Website: http://www.magicmark.nl

Miko

Miko

Voor al uw kinderfeesten Verhuur van: Draaimolen,clown Miko, ballonnenclown,clown maakt van ballonnen figuurtjes en geeft deze aan de kinderen, springkussen,suikerspin, popcorn,schminken, roetveeg opa Miko, 06 22057123,

 

Telefoon: 06 22057123 - 015 2122743
Email: info@jokemiko.nl
Website: http://www.kinderkermis.nl

Mr Creezy

Mr Creezy

Een zot figuur die de kinderen aan het lachen brengt. Mr. Creezy voorziet animatie voor particulieren en bedrijven.

 

Email: kevin@mrcreezy.be

Ballonnenclown Pieter

Ballonnenclown Pieter

Voor de allerleukste balloncreaties boekt u ballonnenclown Pieter. Met ruim 15 jaar ervaring vermaakt Pieter tijdens het maken en uitdelen van zijn ballonfiguren de kinderen als een echte clown!

 

Ballonnenclown Tijn Mandarijn

Ballonnenclown Tijn Mandarijn

Ballonnenclown heeft zich de afgelopen jaren bewezen als ballonnenclown zijnde. Hij brengt jou ballonnenfantasie tot leven.

 

Telefoon: 06-11224257

Clown Biba

Clown Biba

Een ballonnenclown voor alle evenementen en familiefeestjes. Ze maakt de meest moeilijke figuren. Deze clown is zo lief en goed in haar werk. Die moet je gezien hebben!!

 

Clown Joris

Clown Joris

Clown Joris is te boeken als ballonnenclown voor elk feestje. Met de leukste kindermuziek op zak springt en danst deze vrolijke clown enthousiast met de kinderen in het rond. Vliegensvlug tovert hij ballonnen om in fantastische creaties.

 

Clown Poefie

Clown Poefie

Een supergekke ballonnenclown, die écht alles kan plooien, en waarbij de kinderen zich gegarandeerd een deuk lachen. Clown Poefie is gekend van TV Oost& samen met zijn sminkteam bezorgt hij de kids een fantastische leuke namiddag!

 

Telefoon: 0032484/46.46.16

CoCo de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown, Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn.

 

Telefoon: 0624142420

Happy

Happy

Clown Happy tovert met zijn balloncreaties vaak vrolijke kindersmoeltjes tevoorschijn, en maakt voor een stoere knul een zwaard of stoer hoofdeksel, en voor de meiden een bloem of grappig huisdier tevoorschijn.

 

Suza

Suza

Ik treed graag op tijdens verjaardagpartijtjes. Ik vouw ballonnen en zorg er altijd voor dat de kinderen vermaakt worden. Ook kunt u mij boeken voor uw evenement.

 

Telefoon: 06-41364463