Terug naar de startpagina?

Circusclown


 

Ballonnen clown Willy

Ballonnen clown Willy

Clown Willy Entertainent. Een greep uit onze diensten. - Ballonnen clown v.a. 125 - Kindercircus 135 - Springkussen verhuur v.a.50 - Popcorn of suikerspin 75 Ook voor een totaal pakket bij u bij ons aan het juiste adres

 

Telefoon: 0495 840127
Email: info@clownwilly.nl
Website: http://www.clownwilly.nl

Clown Dito

Clown Dito

Bij Van Soest Events & Entertainment boekt u de leukste clowns. Voor de kleinste bezoeker maakt hij de leukste balloncreaties en willen papa om mama en nou stiekem ook een dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Telefoon: 0646038262
Email: info@vansoestentertainment.nl
Website: http://www.vansoestentertainment.nl

Clown Erico

Clown Erico

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een rode neus meer moet zijn om clown te zijn. kijk op pallasso.nl ...plezier gegarandeerd!

 

Telefoon: 0622428217
Email: info@pallasso.nl
Website: http://www.pallasso.nl

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé uit Maastricht is een veelzijdige clown met veel ervaring. Hij staat graag op een groot podium maar werkt ook als ziekenhuisclown een op een met de kids. Hij kan goochelen, ballonfiguren maken, buikspreken, zingen, dansen en veel meer.

 

Telefoon: 0641200710
Email: pipo-pe@home.nl
Website: http://www.pipo-pe.nl

Flapipo/Abatcho

Flapipo/Abatcho

Clown Flapipo Alle kinderen mogen meezingen en dansen omdat hij er steeds weer een feestje van maakt. Een clown als uit een kinderboekje. Met muziek en zang, goochel- en circustrucs, ballonnen en natuurlijk clownsgrappen. (ook als ballonclown te boeken)

 

Email: info@flapipo.nl
Website: http://www.clownflapipo.nl

Miko

Miko

Voor al uw kinderfeesten Verhuur van: Draaimolen,clown Miko, ballonnenclown,clown maakt van ballonnen figuurtjes en geeft deze aan de kinderen, springkussen,suikerspin, popcorn,schminken, roetveeg opa Miko, 06 22057123,

 

Telefoon: 06 22057123 - 015 2122743
Email: info@jokemiko.nl
Website: http://www.kinderkermis.nl

OkiDoki

OkiDoki

Haal OkiDoki in huis en ontmoet een originele clown en komische jongleur. OkiDoki verzorgt voorstellingen waarin veel ruimte voor interactie en participatie. Hierbij komen clownerie, jongleren, muziek, goochelen en ballonfiguren op speelse wijze aan bod

 

Telefoon: 0645958522
Email: info@clown-okidoki.nl
Website: http://www.clown-okidoki.nl

Snoetje

Snoetje

Snoetje is een lieve meisjesclown, heel verlegen en zegt niet veel, maar ze maakt graag plezier! Ze is geschikt voor improvisatie op evenementen, maar heeft ook unieke acts en een show vol speelsheid en vrolijkheid!

 

Email: snoetje@lienne.nl
Website: http://snoetje.lienne.nl

CoCo de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown, Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn.

 

Telefoon: 0624142420