Terug naar de startpagina?

Clowns in Gelderland


 

Ballonnenclown Dylan

Ballonnenclown Dylan

Ballonnenclown Dylan zit al 16 jaar in het vak. Hierdoor kan hij zich aanpassen naar elke wens van de klant.

 

clown flapje

clown flapje

Clown Nodig! Of Ballon-Artiest Shows voor groot en klein, dan mag uw bij Clown flapje zijn!

 

Telefoon: 0621628605

Clown Knup

Clown Knup

Clown Knup is een echte kindervriend die met zijn ballonfiguren nooit teleurstelt. Clown Knup maakt ballonnen voor jong en oud. Zoekt een veelzijdige artiest voor uw feestje of evenement, zoek niet verder.

 

OkiDoki

OkiDoki

Haal OkiDoki in huis en ontmoet een originele clown en komische jongleur. OkiDoki verzorgt voorstellingen waarin veel ruimte voor interactie en participatie. Hierbij komen clownerie, jongleren, muziek, goochelen en ballonfiguren op speelse wijze aan bod

 

Telefoon: 0645958522
Email: info@clown-okidoki.nl
Website: http://www.clown-okidoki.nl

Bloembella

Bloembella

Bellenblaasclown BLOEMBELLA Unieke combinatie van bellenblazen waarin kleine, grote en bijzondere bubbles te bewonderen zijn. Clown Bloembella is de enige clown met een pakkende, fascinerende en interactieve bellenblaasshow. Ze treedt op in theaters, op

 

Clown Joris

Clown Joris

Clown Joris is te boeken als ballonnenclown voor elk feestje. Met de leukste kindermuziek op zak springt en danst deze vrolijke clown enthousiast met de kinderen in het rond. Vliegensvlug tovert hij ballonnen om in fantastische creaties.

 

Piewie en Kiewie

Piewie en Kiewie

Wieperdewapsie, wij zijn het clownsduo Piewie & Kiewie. Ben jij ook zo benieuwd wat de verrassing is in onze voorstelling?