Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <

 

 

 

Terug naar de startpagina?

Kindershow


 

Ballonnen clown Willy

Ballonnen clown Willy

Clown Willy Entertainent. Een greep uit onze diensten. - Ballonnen clown v.a. 125 - Kindercircus 135 - Springkussen verhuur v.a.50 - Popcorn of suikerspin 75 Ook voor een totaal pakket bij u bij ons aan het juiste adres

 

Telefoon: 0495 840127
Email: info@clownwilly.nl
Website: http://www.clownwilly.nl

Clown Dito

Clown Dito

Bij Van Soest Events & Entertainment boekt u de leukste clowns. Voor de kleinste bezoeker maakt hij de leukste balloncreaties en willen papa om mama en nou stiekem ook een dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Telefoon: 0646038262
Email: info@vansoestentertainment.nl
Website: http://www.vansoestentertainment.nl

Clown Erico

Clown Erico

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een rode neus meer moet zijn om clown te zijn. kijk op pallasso.nl ...plezier gegarandeerd!

 

Telefoon: 0622428217
Email: info@pallasso.nl
Website: http://www.pallasso.nl

clown flapje

clown flapje

Clown Nodig! Of Ballon-Artiest Shows voor groot en klein, dan mag uw bij Clown flapje zijn!

 

Telefoon: 0621628605
Email: m2waard@hetnet.nl
Website: http://www.clownflapje.nl

Clown Hermano

Clown Hermano

Een échte goochelende clown (ook als duo met Jikkie) die geen vast programma afdraait, maar geheel improviseert en het publiek volledig bij zijn show betrekt. Hij weet dan ook de kinderen (waarvan velen mogen meedoen) enorm te boeien.

 

Telefoon: 040 253 57 12
Email: info@hermano.nl

Clown Jovel

Clown Jovel

Magic Circus Comedy Show Een interactieve familieshow waarin goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, improvisatie-theater en humor elkaar in hoog tempo opvolgen.

 

Telefoon: 0649760092
Email: info@clownjovel.nl
Website: http://www.jovelentertainment.com/magic-circus-comedy-show

Clown Juju

Clown Juju

Clown Juju maakt van elke viering een compleet feest! - Goochelen - Schminken - Ballonfiguren - Mini Disco - Glitter Tattoos

 

Telefoon: 06-14327770
Email: clownjuju@hotmail.nl
Website: http://www.clownjuju.nl

Clown Noni

Clown Noni

De populaire clown die onder andere te zien is bij de VPRO weet met zijn snelle grappen, boost aan energie, flitsende trucs en spetterende meezingers een interactieve show te geven voor jong en oud! Tijdens een uur durende show worden kinderen en ouders geboeid, verrast en vermaakt en de tijd zal voorbijvliegen als u samen met de kinderen staat te swingen en te springen! Aan het eind van deze interactieve show, volgt nog een ballonnen act en krijgen de kinderen een prachtig ballonfiguur mee!

 

Telefoon: 06 1111 5 111
Email: info@clownnoni.nl
Website: http://www.clownnoni.nl

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé

Clown Pipo Pé uit Maastricht is een veelzijdige clown met veel ervaring. Hij staat graag op een groot podium maar werkt ook als ziekenhuisclown een op een met de kids. Hij kan goochelen, ballonfiguren maken, buikspreken, zingen, dansen en veel meer.

 

Telefoon: 0641200710
Email: pipo-pe@home.nl
Website: http://www.pipo-pe.nl

Clown Zassie

Clown Zassie

Op zoek naar echt leuk kindervermaak? Zoek niet verder! Clown Zassie is dé specialist voor kinderanimatie. Kindershows, ballonartiesten, steltlopers, looppoppen, schminken, knutselen en meer: het kan bij Clown Zassie, de enige echte clown uit Dordrecht.

 

Telefoon: 078-7850467
Email: info@clownzassie.nl
Website: http://www.clownzassie.nl

Duo Ondersteboven

Duo Ondersteboven

Meeleeftheater met Flosje en Blosje met herkenbare en grappige avonturen. Voorstellingen van 45 minuten. Flosje en Blosje kunnen ook rondlopen op uw evenement met de hond Brommetje en eend Klukkie.

 

Telefoon: 06-27 61 47 72
Email: info@duo-ondersteboven.nl
Website: http://www.duo-ondersteboven.nl

Flapipo/Abatcho

Flapipo/Abatcho

Clown Flapipo Alle kinderen mogen meezingen en dansen omdat hij er steeds weer een feestje van maakt. Een clown als uit een kinderboekje. Met muziek en zang, goochel- en circustrucs, ballonnen en natuurlijk clownsgrappen. (ook als ballonclown te boeken)

 

Email: info@flapipo.nl
Website: http://www.clownflapipo.nl

Hoky Poky

Hoky Poky

Met clown Hoky Poky is het altijd feest! Door zijn jarenlange ervaring als kinderentertainer is Hoky Poky een veelgevraagde artiest op kinderfeesten. Van grote tot kleine partij, van verjaardagsfeestje tot in de schouwburg: overal is Hoky Poky inzetbaar

 

Telefoon: 020 6419609
Email: j.wilhelmis@ziggo.nl
Website: http://www.hokypoky.nl

Magic Mark

Magic Mark

Magic Mark kun je voor 1 uur of 1,5 uur inhuren, evt. ook langer. Als clown Truukie, Piraat Vissegraat of Prins Heerlijk kom ik op je feest met leuke trucjes, spelletjes, liedjes en natuurlijk een heeeeeeleboel ballonnen voor de leukste figuren!!

 

Telefoon: 06 47 15 01 98
Email: marcvesseur@gmail.com
Website: http://www.magicmark.nl

Mr Creezy

Mr Creezy

Een zot figuur die de kinderen aan het lachen brengt. Mr. Creezy voorziet animatie voor particulieren en bedrijven.

 

Email: kevin@mrcreezy.be

OkiDoki

OkiDoki

Haal OkiDoki in huis en ontmoet een originele clown en komische jongleur. OkiDoki verzorgt voorstellingen waarin veel ruimte voor interactie en participatie. Hierbij komen clownerie, jongleren, muziek, goochelen en ballonfiguren op speelse wijze aan bod

 

Telefoon: 0645958522
Email: info@clown-okidoki.nl
Website: http://www.clown-okidoki.nl

Snoetje

Snoetje

Snoetje is een lieve meisjesclown, heel verlegen en zegt niet veel, maar ze maakt graag plezier! Ze is geschikt voor improvisatie op evenementen, maar heeft ook unieke acts en een show vol speelsheid en vrolijkheid!

 

Email: snoetje@lienne.nl
Website: http://snoetje.lienne.nl

Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique behoren tot de bekendste kindervrienden van Nederland. De bekende clown Jopie maakt vele komische versprekingen.

 

Telefoon: 0186-602140

Clown Pedro Schatertheater

Clown Pedro Schatertheater

Clown Pedro Schatertheater staat garant voor succesvol kindervermaak op feesten, koningsdag, markten, braderieën, kermissen enz.

 

CoCo de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown, Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn.

 

Telefoon: 0624142420

Jip

Jip

Clown in de Zorg: Vol goede moed, serieus, charmant en zelden sip, plukt de dag en ruikt eraan, gaat ermee vandoor of brengt ‘m terug Luid, stil of vliegensvlug Jip volgt wat d’r neus ingeeft En zo volop avonturen beleeft! saskiabornmes.nl 0641425310

 

Piewie en Kiewie

Piewie en Kiewie

Wieperdewapsie, wij zijn het clownsduo Piewie & Kiewie. Ben jij ook zo benieuwd wat de verrassing is in onze voorstelling?

 

 

Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <