Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <

 

 

 

Terug naar de startpagina?

Clowns in Noord-Brabant


 

Ballonnen clown Willy

Ballonnen clown Willy

Clown Willy Entertainent. Een greep uit onze diensten. - Ballonnen clown v.a. €125 - Kindercircus €135 - Springkussen verhuur v.a.€50 - Popcorn of suikerspin €75 Ook voor een totaal pakket bij u bij ons aan het juiste adres

 

Telefoon: 0495 840127

Clown Erico

Clown Erico

Lachen is gezond. Clown Erico geeft het hele publiek dan ook volle dosis Vitamine L van Lachen. Geniet van en lach om deze sympathieke clown die bewijst dat een rode neus meer moet zijn om clown te zijn. kijk op pallasso.nl ...plezier gegarandeerd!

 

Telefoon: 0622428217
Email: info@pallasso.nl
Website: http://www.pallasso.nl

Clown Hermano

Clown Hermano

Een échte goochelende clown (ook als duo met Jikkie) die geen vast programma afdraait, maar geheel improviseert en het publiek volledig bij zijn show betrekt. Hij weet dan ook de kinderen (waarvan velen mogen meedoen) enorm te boeien.

 

Telefoon: 040 253 57 12
Email: info@hermano.nl

Flapipo/Abatcho

Flapipo/Abatcho

Clown Flapipo Alle kinderen mogen meezingen en dansen omdat hij er steeds weer een feestje van maakt. Een clown als uit een kinderboekje. Met muziek en zang, goochel- en circustrucs, ballonnen en natuurlijk clownsgrappen. (ook als ballonclown te boeken)

 

Ballonnenclown Tijn Mandarijn

Ballonnenclown Tijn Mandarijn

Ballonnenclown heeft zich de afgelopen jaren bewezen als ballonnenclown zijnde. Hij brengt jou ballonnenfantasie tot leven.

 

Telefoon: 06-11224257

Clown Biba

Clown Biba

Een ballonnenclown voor alle evenementen en familiefeestjes. Ze maakt de meest moeilijke figuren. Deze clown is zo lief en goed in haar werk. Die moet je gezien hebben!!

 

Clown Pedro Schatertheater

Clown Pedro Schatertheater

Clown Pedro Schatertheater staat garant voor succesvol kindervermaak op feesten, koningsdag, markten, braderieën, kermissen enz.

 

 

Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <