Terug naar de startpagina?

Clowns in Utrecht


 

Clown SNORRE

Clown SNORRE

Wat een feest! Samen zingen, goochelen, clownerie en dansjes vol enthousiasme live begeleid op gitaar! Zeer interactieve voorstelling afgestemd op het aanwezig niveau. Veel gehoorde reactie "Eigenlijk heb ik een hekel aan clowns maar wat was dit leuk"

 

Telefoon: 0648491183
Email: clownsnorre@gmail.com
Website: http://www.clownsnorre.nl

Duo Ondersteboven

Duo Ondersteboven > OFFERTE AANVRAGEN?

Meeleeftheater met Flosje en Blosje met herkenbare en grappige avonturen. Voorstellingen van 45 minuten. Flosje en Blosje kunnen ook rondlopen op uw evenement met de hond Brommetje en eend Klukkie.

 

Telefoon: 06-27 61 47 72
Email: info@duo-ondersteboven.nl
Website: http://www.duo-ondersteboven.nl

Ballonnenclown Pieter

Ballonnenclown Pieter

Voor de allerleukste balloncreaties boekt u ballonnenclown Pieter. Met ruim 15 jaar ervaring vermaakt Pieter tijdens het maken en uitdelen van zijn ballonfiguren de kinderen als een echte clown!

 

CoCo de Clown

CoCo de Clown

CoCo de Clown, Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn show niet meer te stoppen. Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er niet hadden moeten zijn.

 

Telefoon: 0624142420

Miepie

Miepie

Miepie speelt graag voor iedereen met of zonder handicap, van kinderen tot ouderen. Plezier maken, ontdekken! Improviserend of een voorstelling, alles OP MAAT!

 

Telefoon: 0651161670