Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <

 

 

 

Terug naar de startpagina?

Clowns in Zuid-Holland


 

Clown Dito

Clown Dito

Bij Van Soest Events & Entertainment boekt u de leukste clowns. Voor de kleinste bezoeker maakt hij de leukste balloncreaties en willen papa om mama en nou stiekem ook een dan is dat natuurlijk geen probleem.

 

Telefoon: 0646038262

Clown Jovel

Clown Jovel

Magic Circus Comedy Show Een interactieve familieshow waarin goochelen, jongleren, diabolo, eenwielfietsen, improvisatie-theater en humor elkaar in hoog tempo opvolgen.

 

Telefoon: 0649760092

Clown Noni

Clown Noni

De populaire clown die onder andere te zien is bij de VPRO weet met zijn snelle grappen, boost aan energie, flitsende trucs en spetterende meezingers een interactieve show te geven voor jong en oud! Tijdens een uur durende show worden kinderen en ouders geboeid, verrast en vermaakt en de tijd zal voorbijvliegen als u samen met de kinderen staat te swingen en te springen! Aan het eind van deze interactieve show, volgt nog een ballonnen act en krijgen de kinderen een prachtig ballonfiguur mee!

 

Telefoon: 06 1111 5 111
Email: info@clownnoni.nl
Website: http://www.clownnoni.nl

Clown Zassie

Clown Zassie

Op zoek naar echt leuk kindervermaak? Zoek niet verder! Clown Zassie is dé specialist voor kinderanimatie. Kindershows, ballonartiesten, steltlopers, looppoppen, schminken, knutselen en meer: het kan bij Clown Zassie, de enige echte clown uit Dordrecht.

 

Telefoon: 078-7850467
Email: info@clownzassie.nl
Website: http://www.clownzassie.nl

Miko

Miko

Voor al uw kinderfeesten Verhuur van: Draaimolen,clown Miko, ballonnenclown,clown maakt van ballonnen figuurtjes en geeft deze aan de kinderen, springkussen,suikerspin, popcorn,schminken, roetveeg opa Miko, 06 22057123,

 

Telefoon: 06 22057123 - 015 2122743
Email: info@jokemiko.nl
Website: http://www.kinderkermis.nl

Mr Creezy

Mr Creezy

Een zot figuur die de kinderen aan het lachen brengt. Mr. Creezy voorziet animatie voor particulieren en bedrijven.

 

Email: kevin@mrcreezy.be

Snoetje

Snoetje

Snoetje is een lieve meisjesclown, heel verlegen en zegt niet veel, maar ze maakt graag plezier! Ze is geschikt voor improvisatie op evenementen, maar heeft ook unieke acts en een show vol speelsheid en vrolijkheid!

 

Email: snoetje@lienne.nl
Website: http://snoetje.lienne.nl

Clown Eddy

Clown Eddy

Clown Eddy zijn kenmerk: - De poppenkast - De kinderdisco - Het schminken zijn één groot feest.

 

Telefoon: 0613440055

Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique

Clown Jopie & Tante Angelique behoren tot de bekendste kindervrienden van Nederland. De bekende clown Jopie maakt vele komische versprekingen.

 

Telefoon: 0186-602140

Jip

Jip

Clown in de Zorg: Vol goede moed, serieus, charmant en zelden sip, plukt de dag en ruikt eraan, gaat ermee vandoor of brengt ‘m terug Luid, stil of vliegensvlug Jip volgt wat d’r neus ingeeft En zo volop avonturen beleeft! saskiabornmes.nl 0641425310

 

Johnny Mendola

Johnny Mendola

Johnny Mendola begrijpt al vele jaren wat kinderen leuk vinden, hij weet op ieder kinderfeest de kinderen voor zich te winnen met goochelen leuke liedjes,grappen en ballonvouwen

 

Telefoon: 06-47028770

 

Vrijblijvende offertes aanvragen per email?
> > > KLIK HIER < < <